Torrecillas Cortinas Gava

Confecciķ de cortines a mida - Decoraciķ d'espais

Textil Interior.es >> Les garanties


qualitat 33 anys

Qualitat garantitzada

Més de 30 anys d'experiència en la confecció de cortines a mida i decoració d'interiors ens permeten assegurar la satisfacció del nostres clients: treballem amb els millors fabricants de teixits i mecanismes, oferim un ampli mostrari als nostres clients, renovem el nostre catàleg constantment i validem tot el procés de principi a fi.

Assessorament i confecció a mida

Posem a disposició dels nostres clients un servei complet d'assessorament en la decoració d'interiors d'acord amb les tendencies actuals però tenin present en tot moment les seves preferències per tal de donar a la seva llar una personalitat única.

qualitat 33 anys
qualitat 33 anys

Confecció i instal·lació professional

Disposem de professionals experimentats tant en la confecció com en la instal·lació d'elements tèxtils. Ens ocupem de tot el procés: prenem mides a la llar o a l'espai per decorar, confeccionem els teixits triats pel client (cortines, estors, coixins, tapisseria...) i ho instal·lem en la data prevista.Torrecillas TextilInterior.es - Pl. Magdalena Trias 6 (Gavā)
Confecciķ de cortines a mida, decoraciķ d'interiors, botiga cortines Gavā, tendals Gavā, edredons, vānoves, coixins, paper pintat, estors, paquetos, estors enrotllables, complements, cortines Gavā, professionals cortines, experts cortines, experts decoraciķ, pressupost cortines, pressupost sense compromís
DissenyemWebs - Barcelona 2012